Nordax forbrukslån

nordax-forbrukslan

Nordax er en svensk bank med kontorer i hele Norden og i Tyskland. De jobber mye med forbrukslån og har i dag rundt 100 000 kunder totalt. Siden selskapet er svensk, er de underlagt det svenske finanstilsyn. Her i Norge tilbyr de forbrukslån på mellom kr 10 000 og kr 500 000. Lånene er veldig fleksible og har du f.eks. fått innvilget et lån på kr 50 000, men finner ut senere at det var for lite, så kan du få hjelp med å øke lånet.

Hva kan lånet brukes til?

Et forbrukslån kan brukes stort sett hva du ønsker, men siden det er et lån så bør en jo vise måtehold når en låner penger. Trenger du et nytt kjøkken eller kanskje et nytt bad, så er dette fornuftige formål. Slike større oppussinger er også vanskelige å spare opp til og derfor er det et populært bruksområde for forbrukslån. Hos Nordax kan du betale et lån tilbake i inntil 15 år.  En lang nedbetalingsplan vil sikre deg lave månedlige betalinger, mens du må påregne å betale mer i renter siden renten blir lagt til lånet inntil det er betalt ut.  Betaler du større beløp hver måned vil lånet bli nedbetalt raskere og lånet blir dermed rimeligere. Renten varierer fra kunde til kunde og når søknaden din har vært gjennom en kredittsjekk, vil det bli avgjort hvilken rente banken kan tilby deg.  Den laveste renten hos Nordax er på 7,9% og den går opp til 18,9%.  Du må også betale et etableringsgebyr for opprettelse av lånet om søknaden blir godkjent. Dette gebyret er på kr 595.

Hvordan du søker

Utfyll søknadsskjemaet på nettsiden til Nordax. Det går kort tid fra du har sendt inn søknaden til du har mottatt svar og i alle fall ikke mer enn et par dager.  Blir søknaden godkjent tar det ikke lang tid før du mottar et tilbud med lånebeløp og vilkårene knyttet til lånet. Se gjennom lånedokumentene og godkjenn dem via din BankID.  Så snart banken har godkjent alle dokumenter og du har sendt inn den dokumentasjonen som banken ønsker, så kan du begynne å planlegge det prosjektet de lånte pengene skal brukes til.